Alla APPLiA-medlemmar – Välkommna till TEBAB

Tebab-IngridNasstrom

Jag vill hälsa alla medlemmar i APPLiA varmt välkomna till Teknikföretagens Branschgrupper!

Kan man få en bättre start på året? Vi är stolta över att APPLiA, en stark och välrenommerad organisation, valt att samarbeta med oss! Jag vill även hälsa Matts Spångberg välkommen till vårt team. Tillsammans med Anna Liljestrand, projektassistent, kommer Matts även fortsättningsvis att arbeta för APPLiA.

På Teknikföretagens branschgrupper samlas ett 30-tal bransch- och intresseorganisationer inom tekniksektorn. Att en organisation kan driva och påverka frågor på ett helt annat sätt än det enskilda företaget är självklart. Men när även organisationer samverkar med varandra och med experter inom svenska teknikföretag, ges stor potential att utöva inflytande på branschernas framtid. På Teknikföretagens Branschgrupper finns många viktiga organisationer samlade och som en del av Teknikföretagen har vi tillgång till ett brett nätverk av landets främsta näringslivsexperter.

Det här ger APPLiA stora möjligheter att samverka, utbyta idéer och skapa positiva synergieffekter. Vår uppgift är att driva åsikter till beslut, en strategisk partner som utmanar och tillför. Tillsammans kan vi skapa starka branschorganisationer med framgångsrika medlemsföretag. Det är vår främsta målsättning.

Än en gång, varmt välkomna till oss!

Ingrid Näsström, VD TEBAB

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone