Teknikföretagens representant i Bryssel

APPLiA-Manifesto2019

VD ventilerar:
Teknikföretagen har egen representation i EU stationerad i Bryssel. Den som representerar oss på plats är Charlotte Andersdotter. APPLiA Sverige har haft en längre dialog med Charlotte om hur vi kan samverka och vi har nu etablerat en kontakt även mellan APPLiA Europe och Charlotte.

– APPLiA Europe gör bra saker och har en tydlig kommunikationsstrategi så jag tror vi skulle kunna hitta flera gemensamma områden för samarbete, som cirkulär ekonomi och cybersäkerhet, säger Charlotte Andersdotter.

APPLiA Europe har precis lanserat sitt Manifesto (som kan laddas ner som PDF här) till det nya Parlamentet. De är noggranna med research och har ett nytt anslag när det gäller att tala om vad industrin gör. Följ gärna APPLiA Europe och APPLiA Sverige på LinkedIn.

APPLiA driver i hela Europa vid de gemensamma organisationerna en ny spännande positiv syn kring industri. Resan kommer över tid även inbegripa kommunikation mot slutkunder. Det känns oerhört spännande att få vara med på denna resa där vi arbetar för att etablera industrin och dess utveckling i framkant av utvecklingen.

Vitvarubranschen har under lång tid utgjort en stabil grund för utvecklingen i samhället. Branschen har varit en garant för ett mer jämställt samhälle genom teknisk utveckling för att underlätta hushållsarbete vilket möjliggjort att fler i hushållet kunnat komma ut i arbetslivet.

Matts Spångberg, VD APPLiA – Home Appliances Sweden

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone