APPLiAnytt firar 100 utskick

APPLiAnytt-Mestlasta2020

Detta nyhetsbrev är nummer 100 i ordningen sedan det första APPLiAnytt skickades i januari 2019. Innan dess skickades 110 stycken nyhetsbrev (mellan januari 2014 och december 2018) under namnet EHLnytt, vilket innebär att detta egentligen är nyhetsbrev nummer 210…

De tre första åren skickades det ut ungefär ett nyhetsbrev per månad, men sedan 2017 är det ett nyhetsbrev i veckan som gäller – och utskicket sker mitt på dagen, mitt i veckan, på onsdagar klockan 14:00.

De populäraste inläggen
Det mest lästa inlägget på www.applianytt.se under de senaste 12 månaderna handlar om uthyrning av robotdammsugare, det näst mest lästa informerar om att en e-handlare öppnar fyra fysiska butiker, och det tredje mest lästa berättar att vitvaror och hushållsapparater går mot strömmen i coronatider. Länkar till de fem mest lästa inläggen nedan.

1: Ny affärsmodell: Hyr en robotdammsugare
2: Nu har Tretti fyra fysiska butiker
3: Vitvaror går mot strömmen i coronatider
4: Hål i diskmaskinsplåt under garanti
5: Beskattning av utländska e-handlare beslutad

Antal läsare fortsätter öka
APPLiAnytt kommer fortsätta att regelbundet leverera nyheter, synpunkter och andra nyttigheter för dig som jobbar inom vitvaru-industri, -handel, -service och annan verksamhet med intresse för vitvaror.

Listan över de fem mest lästa artiklarna här ovan speglar väldigt mycket det breda spektrum av innehåll som karakteriserar APPLiAnytt. Här återfinns det senaste inom branschens produktområden, branschens marknadsutveckling, nyheter i detaljistledet, politisk bevakning av “våra” frågor samt praktisk beskrivning av fall-praxis inom ARN – och mycket mer! Se därför till att tipsa dina kollegor om APPLiAnytt!

Ungefär två tredjedelar av våra läsare väljer att besöka hemsidan via dator, medan en tredjedel istället gör det via mobilen (surfplattan står för endast 2 procent av besöken). Och vi gläder oss åt att antalet läsare fortsätter att öka.

Om man tittar på nyhetsbrevet så skickas det idag till 5348 personer och vi har nu fler än 2500 läsare varje månad – en ökning med 16 procent jämfört med ifjol – en milstolpe är nådd. Tittar man i backspegeln kan man konstatera att på fem år har antalet besökare mer än fördubblats…

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone