Branschens mest udda & kul produkter II

Retrokyl-Brewmaster

APPLiAnytt har vid tidigare tillfällen presenterat lite udda, och oftast kul produkter från när och fjärran. Trogna läsare minns till exempel säkert den portabla melonkylaren (fräscha upp minnet här: Branschens mest udda & kul produkter). Nu har vi fått tips om några ytterligare pjäser, som skulle kunna platsa i vilken “man-cave” som helst:

Kyld öl på kran
Eller vad sägs om ett retro-kylskåp som utrustats med ett BrewMaster-system för fatöl? Som garanterar kylning av ett större öl-fat och ger ägaren möjlighet att njuta färsk, kyld öl från tapp-kranen på utsidan av kylskåpsdörren. Plus att det finns ett stort utrymme kvar i kylskåpet för att lagra öl-korv och annan snacks eller alkoholfria alternativ på burk eller flaska – så att alla kan få den dryck de önskar!

Drinkmaskin

…eller en färdigblandad Manhattan?
Om du gillar att dricka mer sofistikerade drinkar eller cocktails, men inte riktigt vet hur de ska blandas så kan vi möjligtvis rekommendera denna hushållsapparat till att bli din egen kunniga bartender därhemma. Allt du behöver göra är att fylla på ett antal olika flytande ingredienser i maskinen och de alkoholsorter du känner för. Sedan är det bara att välja drink på din uppkopplade mobil och låta maskinen mixa ihop din önskedrink.

Marshall-Kyl

…och lite skön musik från kylen därtill?
Vem skulle inte vilja ha en en dryckes-kyl som kombinerar stilen från en riktig Marshall amplifier/högtalare med bekvämligheten att alltid ha kyld dryck i musikrummet eller baren därhemma? Den kommer med autentiska kontroll- och volymknappar från Marshall som går från 1 till 11. Helt perfekt för träningsrummet, man-grottan, musikrummet eller varhelst du vill njuta av din kärlek till musiken och ha närhet till kylda drycker!

Har du tips på andra kul, halvnyttiga och lite udda produkter i branschen så meddela gärna APPLiAnytt om detta (genom att e-posta ola@rateko.se) så skriver vi några rader om dessa. Alltid kan det inspirera någon produktutvecklare till andra stordåd inom våra branschföretag eller åtminstone få oss andra att le lite grann.

Kent Oderud, Ordförande APPLiA – Home Appliances Sweden

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone