Glänsande vit köksmaskin och smäcker blenderkanna

ElonExpo2019-Ankarsrum

Ankarsrum Assistent Original finns nu i 16 färger, då den precis släpptes i glänsande vitt, och i juni lanseras en ny blenderkanna.

Patricia Thörnwall på Ankarsrum berättar på Elon Expo 2019 att Ankarsrum Assistent Original dagen innan mässan öppnade lanserades i en ny färg, kallad Glossy White. Ankarsrum Assistent Original var Sveriges första köksmaskin när den lanserades 1940. Sedan 1969 har den producerats i en fabrik i Ankarsrum – fram till 2009 under varumärket Electrolux och sedan dess under varumärket Ankarsrum.

– Receptboken Recipes & More, som finns att köpa i vår webshop sedan december ifjol, medföljer nu alla köksmaskiner vi levererar, säger Patricia Thörnwall.

Receptboken (som är skriven på Svenska, Norska, Danska och Engelska) innehåller 34 recept och ger beskrivningar och tips på hur man på bästa sätt arbetar med sin Ankarsrum Assistent Original.

Patricia Thörnwall berättar även att i juni lanseras ett nytt tillbehör till köksmaskinen, en blenderkanna som är tillverkad i BPA-fri tritanplast och har en smäcker design.

(Bilden ovan: Patricia Thörnwall, Ankarsrum, på Elon Expo 2019, vid företagets köksmaskin i den nya färgen Glossy White, receptboken samt blenderkannan som lanseras i juni).

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone