Gram med unika produkter hos Elon

ElonExpo2019-Gram

Gram visade på Elon Expo 2019 upp sina premiumprodukter inom kyl och frys samt nya spisar, med 77 liters kapacitet.

Gram var nya som utställare på Elon Expo 2019, och Peder Qwist, Country Manager Sverige på Gram (som började på företaget 1 maj ifjol, efter 11 år på Electrolux) berättar att det var ett mål att vara med på årets Elon Expo.

– Elon kommer få ett unikt sortiment från oss, som är på väg in i Elons centrallager just nu, och det rör sig om nya spisar med 77 liters kapacitet och BakingPro System samt våra premium kylskåp och frysskåp, med präglad logga och bockade handtag, säger Peder Qwist.

De nya spisarna finns i ett antal olika varianter, med eller utan pyrolys och med eller utan induktion, och BakingPro System innebär bland annat att ugnen värms upp från 0-180 grader på fyra minuter samt att temperaturen skall vara mycket precis och stabil.

Idag är Gram en komplett köksleverantör och sortimentet omfattar förutom spisar även ugnar, hällar, diskmaskiner samt tvätt och tork – men det var med kyl och frys det hela började när bröderna Gram grundade företaget 1901 i Danmark, och de produkterna finns givetvis kvar i utbudet.

På Elon Expo 2019 visade Gram upp sina stora kylskåp (med 380 liters volym) och frysskåp (med 280 liters volym) med bockade handtag som är längsgående i dörrens hela längd. Premiummodellerna har dessutom en präglad logga, för ett exklusivt utseende.

(Bilden ovan: Peder Qwist, Gram, på Elon Expo 2019, vid företagets nya spisar, kylskåp och frysskåp som är på väg in på Elons centrallager).

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone