Grundig diskar även i hörnen

ElonExpo2019-Grundig

Grundigs nya diskmaskiner är försedda med Corner Wash, självdosering samt WiFi. Glorija Tolic, Grundig, berättade på Elon Expo 2019 att fokusprodukten i montern är företagets diskmaskin med patenterat Corner Wash system samt självdosering (Pro Dose).

– Corner Wash innebär att spolarmen i botten av diskmaskinen rör sig i ett speciellt mönster, för bättre täckning med mindre vatten, säger Glorija Tolic.

Grundigs diskmaskin är även försedd med dubbelspåriga skenor i över- och underkorg, för högkvalitativ känsla och hållbarhet. Det finns plats för 15 kuvert och ljudnivån anges till 40 dBA medan energiklassen är A+++.
Pro Dose självdosering innebär att man kan fylla maskinen med flytande diskgel för upp till 24 diskningar. Diskmaskinen är utrustad med såväl överkorg för bestick som en traditionell bestickskorg som enkelt kan lyftas ut – så man kan välja vilken korg man själv tycker bäst om att använda.

Och i och med att diskmaskinen har WiFi kan man via appen HomeWhiz sköta den från sin surfplatta eller smartphone, samt få meddelanden om att exempelvis ett filter behöver rengöras.

(Bilden ovan: Glorija Tolic, Grundig, på Elon Expo 2019, vid en produkt som visar den unika spolarmen i företagets självdoserande diskmaskin).

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone