IFA 2019 – De’Longhi: Manuellt & automatiskt

IFA2019-DeLonghi

På IFA 2019 visade De’Longhi sina nya kaffemaskiner. Inom segmentet semimanuella espressomaskiner är nya toppmodellen La Specialista, och när det gäller helautomatiska espressomaskiner heter det nya flaggskeppet Maestosa.

Adnan Dervisevic, Försäljningsansvarig Sverige på De’Longhi sedan maj i år, berättar att det nya flaggskeppet inom semimanuella espressomaskiner – som är ett segment som ökar med cirka 30 procent – heter La Specialista och lanseras i oktober. Marknaden för helautomatiska espressomaskiner är större, men ökar inte utan är snarare stabil – och De’Longhis nya flaggskepp Maestosa lanseras kring årsskiftet och är bland annat utrustat med dubbla bönbehållare och dubbla kvarnar.

En annan nyhet från De’Longi är den helautomatiska espressomaskinen Dinamica Plus, som förutom att tillreda espresso och cappuccino etcetera även kan brygga en hel kanna kaffe, genom att köra tre cykler.

Ytterligare en nyhet inom kaffe som visades upp på IFA 2019 är Braun MultiServe KF9170 – en kaffebryggare som kan brygga en kanna, en termos eller en enda kopp kaffe. Den kan även göra iskaffe, och då används ingen värme under kaffekannan utan det varma kaffet droppar ner i en kanna man fyllt med is. Braun MultiServe KF9170 lanseras i rostfritt, vitt och svart i mars 2020.

En annan nyhet från Braun är att stavmixrarna i populära MultiQuick 7-serien försetts med kraftfullare motor och ärvt ActiveBlade-teknologin från storasykonet MQ 9.

Den stora nyheten från Kenwood på IFA 2019 är de nya matberedarna med inbyggd våg, vilket innebär att man kan väga det man skall tillreda direkt i maskinen, oavsett vilket tillbehör man har monterat.

I videoklippet nedan berättar Adnan Dervisevic, De’Longhi, kort om De’Longhis, Brauns och Kenwoods nyheter på IFA 2019.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone