Ny spisplattform från Cylinda

ElonExpo2019-Cylinda

Cylinda har lanserat en ny spisplattform, med en av marknadens absolut generösaste ugnar på hela 77 liter.

Saker och ting förändras med tiden, men det finns saker som är oföränderliga, råvaror som ska hållas fräscha, mat som ska lagas och kläder som ska tvättas, meddelar svenska Cylinda, och berättar att deras ambition är att förse hemmen med pålitliga och funktionella produkter som hjälper dig både idag och imorgon – år efter år.

Per-Magnus Björkström, Cylinda, berättar på Elon Expo 2019 att de nu lanserar en helt ny spisplattform (63/65-serien) med en av marknadens absolut generösaste ugnar på hela 77 liter. De utdragbara skenorna kan dras ut hela vägen, för användarvänlighet och kontroll. På fronten finns nya vred, som kan tryckas ut/in, och på ovansidan en induktionshäll.

– De nya ugnarna är exlusiva för Elon och kommer i maj, i vitt och rostfritt. En nyhet är att de har pyrolytisk rengöring, där ugnen värms upp till över 400 grader och smutsen förvandlas till aska som enkelt torkas ur efter avslutat program. Ugnsluckan, som har fyra glas och aldrig blir särskilt varm på utsidan utan klarar nyfikna barnhänder utan problem, är mjuköppnande och mjukstängande, säger Per-Magnus Björkström.

Cylinda visade på Elon Expo 2019 även upp två nya diskmaskiner – en basmodell med kapacitet för 12 kuvert och 46dB ljudnivå samt en modell som säljs exklusivt via Elon och är försedd med mer påkostad inredning, inklusive toppkorg, som rymmer ytterligare ett kuvert och har 2dB lägre ljudnivå. Båda är energiklassade A++.

(Bilden ovan: Per-Magnus Björkström, Cylinda, på Elon Expo 2019, vid en av företagets ugnar som bygger på den nya plattformen).

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone