Airfryern – Elons årets julklapp 2021

Elon-Aretsjulklapp2021

Elon har utsett Airfryern till årets julklapp. Varmluftsfritösen har gjort sitt intåg i många kök och under året har försäljningen ökat med 20 procent, jämfört med föregående år.

– Under året som gått har vi spenderat mer tid än någonsin i köket och för många har Airfryern blivit ett viktigt inslag i matlagningen. Vi ser också hur det ökade fokuset på hälsa gjort att många värdesätter möjligheten att tillaga mat med varmluft, säger Hans-Eric Schultz, försäljningsdirektör på Elon.

Så väljer du rätt Airfryer – Tre tips från Elon
1. Utgå från hur många ni är i hushållet och välj en maskin som har rätt kapacitet. Ha dock i åtanke att det givetvis går att köra maten i flera omgångar om du bjuder upp till fest.
2. Välj en maskin med rätt trygghetsfunktioner, exempelvis automatisk avstängning samt att den står stadigt på diskbänken.
3. Ta reda på hur enkel maskinen är att använda och rengöra, vilka delar som kan tas loss och vilka som exempelvis kan köras i diskmaskinen.

– Till skillnad från bakmaskinen och wokpannan, som var årets julklappar i slutet av förra århundradet, är Airfryern en maskin som har potential att bli ett måste i många kök. Allt fler upptäcker mångsidigheten i maskinen och under året som gått har vi svarat på många frågor från nyfikna förstagångsköpare, säger Hans-Eric Schultz.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone