Ankarsrum partner till Hela Sverige bakar

Ankarsrum-HelaSverigeBakar2020

I år får vi se en designklassiker i rutan då den svenska köksmaskinen Ankarsrum Assistent Original tar plats som stolt partner i TV4:s tittarsuccé Hela Sverige bakar, meddelar Ankarsrum, och berättar att under 12 veckor ska 12 passionerade deltagare tävla om titeln som Sveriges bästa hemmabagare med köksmaskinen som sitt verktyg.

Det bakas som aldrig förr, både i hemmet – då vi spenderar mer tid hemma – och i TV-rutan, enligt Ankarsrum, som meddelar att 16 september drog årets omgång av tittarsuccén Hela Sverige bakar igång – programmet där hemmabagare från hela Sverige tävlar med spännande bakverk. I höst leds programmet av Tina Nordström som tillsammans med skådespelaren Johan Östling peppar deltagarna. I juryn sitter bagaren Johan Sörberg samt den nya, prisbelönade bakdrottningen Elisabeth Johansson.

En central roll i programmet har designklassikern Ankarsrum Assistent Original, som ända sedan 1940-talet har knådat, blandat, rivit, vispat och mixat i svenska kök, meddelar Ankarsrum, och förklarar att maskinen, som tillverkas och monteras för hand i Sverige, är känd för sin höga kvalitet, funktionalitet och tidlösa design.

– Vi är oerhört stolta över att våra köksmaskiner nu får skina under bästa sändningstid. Sedan 40-talet har vi byggt dem för att de ska klara hårt köksarbete, vilket gör att de kommer väl till pass för de utmaningar som de 12 tävlingslystna hemmabagarna kommer att ställas inför. Vi tror och hoppas att maskinerna kan göra dem ännu mer kreativa i sitt skapande, säger Marcus Grimerö, CEO på Ankarsrum Kitchen AB.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone