Bertazzoni prisas och lanserar vinpelare

Bertazzoni-iF_Designaward_2021

Bertazzonis Total Steam ugn i Professional-serien i färgen Carbonio och den nya Wine Column har tilldelats prestigefyllda, internationella iF Design Award 2021.

Bertazzonis Total Steam ugn F6011PROVTN kombinerar skönheten i italiensk design med de bästa tekniska funktionerna, anger företaget, och berättar att ugnen, designad av Bertazzoni och MM Design, har stor kapacitet (76 liter), stor pekskärm och 11 funktioner som underlättar för konsumenten att uppnå bästa matlagningsresultat.

Total Steam-funktionen använder vattenånga för att laga mat snabbt och hälsosamt, vilket bevarar smak, näringsämnen och mineraler. Carbonio specialfinishen gör ugnen till en unik vitvaruprodukt med en distinkt personlighet, anger Bertazzoni.

Vinpelare – en ny kategori
De nya, inbyggda Bertazzoni kyl-, frys- och vinpelarna är tillverkade med stor uppmärksamhet på detaljer, och med användning av högkvalitativa material som rostfritt stål och glas, meddelar företaget, och berättar att vinpelaren REF24WCPIXR är utformad för att på bästa sätt lagra upp till 80 flaskor rött och vitt vin, tack vare två olika förvaringsutrymmen.
Det intuitiva, digitala pekskärmsgränssnittet anges göra det enkelt att välja den ideala temperaturen i de olika zonerna, mellan 4-18°C, och att kontrollera luftfuktigheten. Ett tonat, UV-skyddat trippelglas i dörren skyddar vinsamlingen från att ta skada, samtidigt som ett inbyggt dämpningssystem förhindrar kompressorns vibrationer att påverka, och låter vinet vila ostört. Anpassad belysning kan hålla lamporna tända i 12 timmar för visuell effekt.

– Vi är stolta att ha tilldelats dessa utmärkelser, både för vår fantastiska kombinationsångugn och för vår vinpelare, som vi ser fram emot att lansera i Norden inom kort, tillsammans med fler nya kylprodukter inom premiumsegmentet, säger Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Norden.

Ugnen Bertazzoni Total Steam F6011PROVTN (60 cm bred) är tillgänglig i butik (i Carbonio och rostfritt) medan vinpelaren REF24WCPIXR (60 cm bred, 212 cm hög) är tillgänglig i USA idag och kommer att lanseras på den europeiska marknaden i augusti.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone