Electrolux ingår partnerskap med AVEQIA

AVEQIA_Electrolux-2020

Electrolux har levererat vitvaror till såväl stjärnkrogar som privatpersoner i över hundra år. Nu inleds ett samarbete med AVEQIA, som erbjuder matlagningskvällar för hemmakockar under vägledning av välrenommerade proffskockar. Målet är att skapa engagerande matupplevelser och inspirera till hållbar matlagning, meddelar Electrolux.

AVEQIA förklarar att man erbjuder företag en destination för högklassiga, gastronomiska, relationsbyggande aktiviteter ledda av kockar med erfarenhet från några av Sveriges och världens bästa restauranger – konceptet och nivån på matlagningen ställer krav på att ha rätt vitvaror, både sett till funktionalitet och design.

Genom det nya partnerskapet skapar Electrolux och AVEQIA nu tillsammans upplevelser där man som gäst får experimentera i köket och utforska vitvarornas alla funktioner –kombinationen skapar en engagerande matupplevelse och inspirerar till en mer hållbar matlagning, anger företagen.

– AVEQIA är en ideal partner, med sin långa erfarenhet av att leverera matupplevelser. Vårt samarbete skapar en ny plattform där våra konsumenter får uppleva Electrolux produkter i ett inspirerande sammanhang. Tillsammans vill vi sänka trösklarna vad gäller matlagning och nå ut med vår delade filosofi om att det är i köket man samlas, umgås och experimenterar – oavsett kunskaper, säger Carl Lindahl, Loyalty & CRM Manager Nordics på Electrolux.

– Vi är fantastiskt glada över samarbetet med Electrolux. Deras innovativa tänkande och mångåriga engagemang i svensk gastronomi gör att partnerskapet känns självklart. Vi har dessutom en samsyn på många områden, hållbarhet inte minst. Tack vare samarbetet kommer AVEQIAa gäster få uppleva kök i toppklass med många nya intressanta maskiner och funktioner, säger Anna Chu, vd på AVEQIA.

Samarbetet mellan AVEQIA och Electrolux kommer i förlängningen även att inkludera Electrolux Culinary Club. I april kommer de två parterna arrangera en matlagningskväll där konsumenter som köpt en Electrolux Sous Vide-ugn bjuds in för att få lära sig hur de får ut det mesta av sin nya ugn. Mer information finns här.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone