Elon årets vitvarukedja – igen

RetailerOfTheYear2021_Elon

Elon meddelar att man återigen utsetts till årets butikskedja inom vitvaror, i tävlingen “Retailer of the Year”, som är en av Europas största konsumentomröstningar – där tusentals svenskar har fått betygsätta butiker utifrån en rad olika kriterier.

– Även om det finns andra som också säljer vitvaror så är det tydligt att många sätter värde på hur vi möter kunder i alla våra kanaler. Vi är ingenting utan våra kunder och därför är vi enormt stolta över en utmärkelse likt denna, när det är folkets röst som räknas, säger Christian Dahlborg, CMO på Elon.

Under året som gått sedan förra utmärkelsen har Elon satsat mycket på att ytterligare utveckla butiker för att på bästa möjliga sätt ge både inspiration och vägledning, berättar företaget, som också har satsat mycket på att erbjuda nya typer av tjänster som underlättar i vardagen.

– Med över 300 butiker från norr till söder lyssnar vi på våra kunder varje dag och försöker hitta sätt att bli ännu bättre. Den här utmärkelsen delar vi med alla som är med oss på den här resan och ger oss förtroende att vara med i det viktigaste i många människors liv – hemmet, säger Christian Dahlborg.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone