Elon bygger om och öppnar nytt

Elon-ValkommenHem

Elon, med över 500 butiker runt om i Norden, stärker nu närvaron genom att öppna upp dörrarna till fyra butiker i Sverige och Norge. En helt ny butik öppnas i Kungens Kurva, söder om Stockholm, samtidigt som Elon och Elon Ljud & Bild flyttar ihop och bildar en stor ny butik i Skurup, i Skåne. I Norge öppnas två nya butiker i Tromsö och Sogndal.

– Vi har stark tro till vår fantastiska närvaro runt om i Norden och därför känns det naturligt att stärka detta ytterligare. Vi söker hela tiden sätt att utvecklas och var och en av dessa butiker fyller en viktig roll i det lokala samhället, säger Stefan Lebrot, vd på Elon.

Tre syskon i Kungens Kurva
Butiken som öppnas i Kungens Kurva är på 700 kvadratmeter och drivs av de tre syskonen Susanne Connysson, Mikael Björkman och Kalyani Renlund, som bland annat kommer erbjuda en stor utställning av Elons egen köksserie Nordanro. Butiken är utformad enligt det nya Elon-konceptet som fokuserar på inspiration och hemkänsla.

Två butiker under samma tak i Skurup
I Skurup flyttar Elon och Elon Ljud & Bild in tillsammans till en ny stor butik. Den blir en av de första i Sverige som sammanstrålar sedan Audio & Video-butikerna i höstas bytte namn till Elon Ljud & Bild. I den nya butiken kommer kunder finna inspiration inom allt från vitvaror och smarta hemmet till hemelektronik, anger Elon.

Norgesatsning fortsätter
Elon stärker samtidigt närvaron i Norge genom att öppna två nya butiker, i Tromsö och Sogndal. Öppningarna är ett led i att stärka den lokala närvaron runt om i Norge, sedan bland annat Euronics i Norge blev en del av Elon under 2019.

– Alla dessa butiksöppningar är ett kvitto på att vi tror på framtiden, vi tror på den lokala närvaron och engagemanget. Det är våra fantastiska medarbetare och lojala kunder som gör att vi kan satsa och våga utveckla vår verksamhet, säger Stefan Lebrot.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone