Elon, Elgiganten & NetOnNet på Retail Awards

RetailAwards-2020

Tillsammans med Svensk Handel arrangerar Market årets Retail Awards. Tanken var att galan skulle äga rum på Friends Arena 11 maj. Coronapandemin satte emellertid stopp för det och galan sköts upp medan jurygruppernas arbete pausades.

Efter midsommar kom beskedet att prisutdelningen kommer att ske digitalt i stället, den 21 september. Den 26 augusti presenterades samtliga 39 finalister i de 13 kategorierna.

– Det är ett stort antal människor som varit engagerade i Retail Awards alla jurygrupper. Och de har gjort ett gediget arbete i att utvärdera och välja bland alla nomineringar som kommit in. Nu har de levererat 39 finalister – som alla är potentiella vinnare i sin kategori. Att bli finalist i Retail Awards är i sig en prestation väl värd att fira och glädjas över, säger Lars Welin, kommersiell redaktör på Di-gruppen Möten & koncept som projektleder arrangemanget.

Årets nomineringar med anknytning till vitvarubranschen är:
* Stefan Lebrot, Elon Group, är nominerad i kategorin “Årets ledare”
* Elgiganten är nominerade i kategorin “Årets arbetsgivare”
* NetOnNet är nominerade i kategorierna “Årets logistiksatsning” samt “Årets lojalitetsprogram”

– Det är givetvis oerhört hedrande att bli nominerade till en sådan fin utmärkelse. Samtidigt så ser jag inte mig själv som nominerad, utan hela företaget, då vi alltid jobbar som ett lag på Elon, berättar Stefan Lebrot, VD på Elon, och säger att handeln under lång tid har genomgått stora förändringar och i samband med Covid-19 har också mycket satts på sin spets – därför ser vi fram emot att på den digitala galan hylla alla de hjältar som gör stordåd för handeln runt om i Sverige.

Mer information om Retail Awards här.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone