Elon inleder samarbete med danska El-Salg

Elon-El-Salg

Elon Group fortsätter att expandera i Norden genom ett nytt nordiskt samarbete med danska A/S El-Salg. Med 150 butiker är A/S El-Salg Danmarks största medlemsägda kedja för vitvaror och hemelektronik och de presenterade nyligen sitt bästa bokslut någonsin.

Samarbetet med Elon Group inkluderar över 500 butiker i hela Norden, vilket skapar en av Nordens största inköpsorganisationer för vitvaror och hemelektronik. Förutom Danmark och Sverige, inkluderar samarbetet även Norge, Finland och Island.

– Elon Group har under lång tid stärkt närvaron i hela Norden och genom samarbetet med A/S El-Salg får vi ännu större muskler att erbjuda rätt utbud och priser för alla konsumenter i de nordiska länderna. Vi har hittat en framgångsrik mix av lokala butiker och närvaro med effektiv e-handel, och samarbeten likt detta är ett kvitto på att vi är en bra samarbetspartner för framtiden, säger Stefan Lebrot, VD på Elon Group.

A/S El-Salg har under pandemin sett en ökad efterfrågan från kunder som önskar handla lokalt. Samarbetet med Elon Group stärker möjligheterna att möta kundernas önskemål framöver, meddelar företaget.

– Vår målsättning är att ge El-Salg-butikerna bästa möjliga inköpsmöjligheter både nu och på sikt, och på detta sätt säkerställa att konsumenter kan fortsätta handla till konkurrenskraftiga priser i det lokala samhället. Det nya samarbetsavtalet innebär ett större och bredare sortiment med ännu bättre priser, vilket gör att de lokala butikerna står starkt rustade för framtiden, säger Tomas Holm Hedehus, VD för A/S El-Salg.

Både Elon Group och A/S El-Salg är en del av Euronics, som med 11 000 butiker i fler än 30 länder är Europas största inköpsorganisation för hemelektronikbutiker.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone