Elon ska inspirera med Niklas Ekstedt

Elon-NiklasEkstedt

Elon meddelar att man har inlett ett samarbete med stjärnkocken Niklas Ekstedt. Med start i januari ska Elon och Niklas arbeta tillsammans för att inspirera svenskar i hemmet. Niklas är en av Sveriges mest uppmärksammade matprofiler och ligger bakom flera av landets mest hyllade restauranger och tv-program om mat.

– Det finns så mycket som förenar oss, bland annat viljan att inspirera svenskar att trivas och njuta i hemmen. Därför är vi så enormt glada över möjligheten att få dela med oss av Niklas fantastiska matkreationer till människor runt om i landet, säger Christian Dahlborg, marknadschef på Elon.

Under kommande år ska Niklas Ekstedt dela med sig av matinspiration och tips, som passar alla nivåer av matintresserade svenskar och som förgyller vardagen.

– Jag har under mitt liv rest runt mycket i Sverige och utforskat olika platser i landet både privat och i jobbet. Eftersom Elon också är engagerade i våra lokala samhällen från norr till söder ser jag mycket fram emot att få möta människor mitt i livet och dela vardagsnära inspiration, säger Niklas Ekstedt.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone