Elon startar ny flaggskeppsbutik

Elon-Flaggskeppsbutik2021

Elon tar över handlaren Trettis butiker i Stockholm och Umeå. Det innebär bland annat att Elon lanserar en ny flaggskeppsbutik på Kungsgatan i Stockholm, meddelar företaget, och berättar att man under de senaste åren har växt genom att framgångsrikt kombinera lokal butiksnärvaro med slagkraftig e-handel och tjänster som knyter samman alla kanaler.

– Genom att våga utveckla nya koncept och förstå våra kunders behov kan vi växa. Med de nya butikerna får vi ännu fler möjligheter att komma nära våra kunder och erbjuda lösningar som underlättar i vardagen, säger Hans-Eric Schultz, försäljningsdirektör på Elon.

Den nya flaggskeppsbutiken på Kungsgatan i Stockholm har ett stort show room med Elons satsning på kök och det egna varumärket Nordanro. I butiken kommer det vara möjligt för kunder att se en stor del av sortimentet och få råd och inspiration kring köksplanering, meddelar Elon.

– Det senaste året har varit tufft för många och vi har spenderat mer tid än vanligt i hemmen. Under samma period märker vi att många av våra kunder vill uppgradera sina kök och vår kökssatsning Nordanro har lyckats möta det behovet på ett fint sätt. De två nya butikerna är ett fint tillskott som kommer att hjälpa till att lyfta hela kedjans satsning på kök, säger Hans-Eric Schultz.

Butikerna i Umeå och Stockholm som tas över från Tretti kommer att drivas av lokala Elonhandlare.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone