EuroCucina framflyttad till juni 2020

EuroCucina2020_Postponed

Salone del Mobile.Milano har meddelat att deras mässa under parollen “The Design Experience”, som inkluderar EuroCucina, inte kommer arrangeras som planerat 21-26 april – mässan är framflyttad till 16-21 juni.

Sent på kvällen 25 februari lades en pressrelease ut på mässans hemsida (APPLiAnytt letade efter information på hemsidan på kvällen 25 februari i samband med produktionen av denna veckas nyhetsbrev, men då fanns inget där) med rubriken “Salone del Mobile.Milano postponed until June 2020”. I pressreleasen kan man läsa följande:

Efter ett extrainsatt möte idag av styrelsen för Federlegno Arredo Eventi, med tanke på den pågående folkhälsokrisen, har beslutet fattats att skjuta upp den kommande Salone del Mobile.Milan till 16-21 juni.

Bekräftelse av datumändringen för mässan – starkt stödd av borgmästaren i Milano Giuseppe Sala – innebär att tillverkarna, på ett ansvarsfullt sätt, kommer att kunna presentera sina slutförda arbeten för en internationell allmänhet som ser den årliga utnämningen med Salone del Mobile.Milano som ett riktmärke för kreativitet och design.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone