Green Electronics Summit – andra upplagan

GreenElectronicsSummit-2019

El-Kretsen meddelar att det är hög tid att boka in dig för att säkra en plats på deras alldeles egna konferens, Green Electronics Summit, som går av stapeln 2-3 oktober 2019.

För dig som producent blir det ett fantastiskt tillfälle att möta kollegor i branschen men också kommuner och myndigheter, återvinnare och så förstås vi som arbetar på El-Kretsen. Under 24 timmar lyfter vi frågor som är kopplade till producentansvaret, hur vi hanterar elprodukter och batterier.

Forskning, tillverkning, producentansvar, kommunikation, tillsyn, återvinning: Vilken del av ledet kan bidra till mest miljönytta, och bär någon ett större ansvar? Vad är Greenwash och vad är äkta engagemang? Vilka begrepp och modeord används just nu, och förstår vi dem? De här frågeställningarna tar vi med oss till Green Electronics Summit – en samlingsplats för spännande diskussioner, ny kunskap och en stor dos inspiration!

Välkommen till andra upplagan av Green Electronics Summit 2-3 oktober 2019. Mer information här.

Under 2017 års Green Electronics Summit låg fokus på elavfall och hur det är den snabbast växande sortens avfall, vilket är förenat med en rad stora frågor för människa och miljö. Vi diskuterade hur man skulle kunna optimera tillverkning, livslängd och återvinning för att minimera produkternas miljömässiga och sociala fotavtryck, och vilka skyldigheter vi har enligt ny lagstiftning. El-Kretsen samlade myndigheter, producenter, trendspanare, inspirationsföreläsare och forskare för att visa upp grön elektronik i framkant och diskutera möjligheterna för en hållbar framtid.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone