IFA 2020: Fastställd som ett innovativt koncept

IFA2019-NorthEntrance

Idag den 22 april 09:44 skickade Messe Berlin ut ett pressmeddelande med rubriken “IFA 2020: Fastställd som ett innovativt koncept designat för enastående tider”, där det förklaras att mässan kommer anordnas i år, men på ett annorlunda sätt:

IFA Berlin kommer att gå av stapeln 2020, men som ett innovativt nytt koncept, efter Berlins regeringsbeslut att förbjuda alla evenemang med fler än 5 000 deltagare fram till 24 oktober 2020.

Som ett resultat kommer IFA Berlin, världens viktigaste mässa för konsumentelektronik och hushållsapparater, inte att anordnas som vanligt, meddelar arrangörerna av IFA (gfu och Messe Berlin) som förutsåg denna utveckling och i flera veckor har diskuterat en rad alternativa koncept.

Planeringen är långt framskriden, för ett koncept som gör det möjligt för IFA att leverera sina kärnfunktioner för vår bransch – som en global utställning för teknikinnovation och en viktig mötesplats för varumärken, tillverkare, handlare och media. Messe Berlin och gfu kommer att presentera detaljerna om sitt uppdaterade koncept för IFA 2020 inom en snar framtid.

– Vi förväntade oss denna utveckling med tanke på den ständigt utvecklande pandemin och uppskattar att vi nu har ett tydligt regelverk som gör det möjligt för oss, vår partner Messe Berlin och våra utställare att fastställa detaljerade planer för IFA 2020, säger Hans-Joachim Kamp, Chairman of the Supervisory Board of gfu Consumer and Home Electronics.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone