Markiz Tainton ambassadör för Cylinda

Markiz-Tainton

Cylinda meddelar att man i oktober tar ett nytt grepp för att visa vitvaror i ett välkomnande och inspirerande sammanhang. TV-kocken Markiz Tainton ska med start i höst guida hur du på ett enkelt och lekfullt sätt kan förenkla vardagen inom både mat och tvätt.

Markiz Tainton är känd från bland annat TV4 och Sveriges mästerkock och har tusentals följare på blogg och Instagram. Med matglädje och lekfullhet skapar hon lättlagade och välsmakande recept, ofta med inspiration från det marockanska köket, meddelar företaget.

Att Markiz Tainton nu blir ambassadör för Cylinda kommer att visa sig på flera olika sätt framöver, både i digitala kanaler och på event, berättar Cylinda.

– För mig som älskar att spendera mycket tid med familj och vänner och har matlagning lite som en livsstil är det viktigt att kunna förenkla min vardag och frigöra tid. Den utrustning jag använder i kök och tvättstuga ska vara enkel att använda och alltid fungera för att jag ska få tid över för kreativitet och umgänge. Därför ser jag mycket fram emot att få visa upp väldesignade produkter från Cylinda som passar mig väldigt bra och önskar dessutom inspirera fler till att ut svängarna i matlagningen, säger Markiz Tainton.

För Cylinda är det viktigt att vara en del av utvecklingen med smarta produkter som underlättar vardagslivet i familjen, oavsett storlek och livsstil. Vitvaror från Cylinda ska ha en självklar plats i de svenska hemmen, med funktioner och design som passar alla hushåll.

– Vi vill introducera våra pålitliga och praktiska vitvaror till fler på ett nytt och inspirerande sätt. Vi ser stora fördelar med att förknippas med en så omtyckt, starkt nischad matprofil som Markiz. Genom att visa och förklara hur Cylinda kan förenkla vardagen hoppas vi bli ett ännu mer självklart val för svenska hushåll, säger Sandra Hjelm, marknadsansvarig på Cylinda.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone