MediaMarkt nyöppnar och flyttar huvudkontoret

MediaMarkt-Nyoppning2021

Efter flera veckors ombyggnad står MediaMarkt i Barkarby redo för en nyöppning under vecka 17, meddelar företaget, och berättar att med introduktion av nya konceptdelar och optimering av varuhusytan, allt enligt det senaste MediaMarkt-konceptet, erbjuds nu en exceptionell kundupplevelse.

Målet med moderniseringen av varuhuset, med nischytor som till exempel “Barista-bar” och “Gamezone”, är att göra det enklare för kunderna att hitta det de söker men också att erbjuda dem den hjälp de behöver, anger MediaMarkt, som även implementerar en ny “Servicepoint”, en plats dedikerad för att informera om och erbjuda MediaMarkts stora utbud av tilläggstjänster som i allt större utsträckning efterfrågas av kunderna.

– Vi är mycket stolta att nu kunna lansera konceptuppdateringen i vårt varuhus i Barkarby, och vi är övertygade om att optimeringen av försäljningsytan i varuhuset, tillsammans med konceptuell förnyelse, kommer att förbättra kundupplevelsen avsevärt. Resultatet av detta arbete reflekterar vårt ständigt ökade fokus på service och tilläggstjänster och är ytterligare ett steg för att tillfredsställa våra kunders behov och önskemål, säger Carsten Geilert, COO, MediaMarkt Sverige.

För att få en tydligare översikt av produktutbudet och ett bättre kundflöde, har MediaMarkt minskat ner något på butiksytan, vilket skall förbättra den visuella upplevelsen. Tillsammans med ny skyltning och förbättringar i layouten skall det göra det enklare för kunderna att hitta vad de söker.

Ombyggnaden är också en integrerad del i projektet för att omlokalisera MediaMarkts huvudkontor. Flytten är planerad till slutet av maj, till en ombyggd del av varuhuset i Barkarby.

– Vi ser det som en stor fördel att ha huvudkontoret beläget i nära anslutning till varuhuset. Det förenklar och förstärker samarbetet mellan funktioner på huvudkontoret och i varuhusen. Det gör också att vi kommer närmare våra kunder vilket ger oss de insikter som behövs för att förstå kundernas behov bättre men också vilka krav de ställer på oss, säger Magnus Håkansson, vd, MediaMarkt Sverige.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone