Nets vinner pris för app som ger handeln insikter

Nets meddelar att deras app MyPayments, som snabbt och enkelt ger översikt över försäljningen från både kortterminaler och webbutik, den 20 februari vann priset inom kategorin “Best Data Analytics and Science Award” på konferensen Merchant Payments Ecosystem Conference i Berlin.

I ett digitalt samhälle produceras stora mängder data med potentiellt värdefulla insikter som kan förbättra affärsbeslut, men det är ofta svårt att konvertera denna data till praktisk och användbar kunskap, berättar Nets, och förklarar att detta även gäller i betalningsindustrin, och därför tilldelades Nets app Mypayments priset på Europas största konferens om betalningslösningar för små- och mellanstora företag. Utmärkelsen tilldelades den organisation som bäst visat hur data kan omvandlas till praktisk information och insikt för kunden.

– Vi är glada att MyPayments får detta pris som är ett erkännande av appen och att vi utvecklat ett verktyg som ger värde för handlare. Vi är dock mest glada över den goda återkoppling som vi dagligen får från användarna, säger Anne Marie Kindberg, chef för Commercial Management på Nets Merchant Services.

MyPayments är en app som ger överblick över transaktionerna från både kortterminaler och webbutik. Man kan till exempel se genomsnittliga intäkter per dag eller vilka länder som användarna kommer ifrån. Appen är gratis för kunder och handlare som har inlösenavtal med Nets.

De andra två som var nominerade till priset var Barclaycard Payment Solutions och RatePay. Den senare är en del av tyska Concardis, som sedan årsskiftet har varit en del av Nets Group.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone