Regional eldsjäl vinner ledarskapspris

Elon-DanielErlandsson

Daniel Erlandsson, som ansvarar för 12 Elon-butiker i Dalarna, Västmanland, Hälsingland och Gästrikland har vunnit utmärkelsen Årets Företagsledare av organisationen Dalarna Business. Utmärkelsen, som bygger på intervjuer med medarbetarna, lyfter fram Daniels förmåga att förstå alla medarbetares behov och bygga ett lag genom tillit och engagemang.

– Elons styrka är vår lokala närvaro och våra lokala eldsjälar som kan sin marknad. Daniel Erlandssons utmärkelse är ett kvitto på den sunda och attraktiva medarbetarkultur som finns i våra butiker runt om i landet, säger Stefan Lebrot VD på Elon.

Daniel Erlandsson har inte bara lyckats skapa en framgångsrik arbetsmiljö för medarbetarna, han har också lyckats dubbla butikernas omsättning de senaste fem åren, meddelar Elon, och berättar att den prisade företagsledaren ser ett samband mellan de två.

– När medarbetarna utvecklas så utvecklas också företaget och därför är det ingen slump att vi skapat så fina resultat de senaste åren, med hög lönsamhet och låg personalomsättning. Den här utmärkelsen ger oss energi att orka fortsätta utveckla våra medarbetare med tillit och engagemang, säger Daniel Erlandsson.

(Foto på Daniel Erlandsson från Dalarna Business sida stjarngalan.com)

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone