Rusning till Elons kundklubb

ELON-Klubb

Elon är huvudsponsor till årets Melodifestival och för att fira värdskapet har kedjan satt samman en så kallad festivalpåse, som delas ut till alla som blir medlemmar i Klubb Elon under festivalperioden. Och gensvaret har varit över all förväntan – bara den senaste veckan har medlemsklubben fått över 4000 nya medlemmar, meddelar företaget.

– Vårt koncept med festivalpåsar till alla som går med i kundklubben har skapat en rusning över förväntan. Medarbetarna runt om i landet har haft fullt sjå med att dela ut påsar till alla nya medlemmar,  säger Magnus Svensson, CRM-ansvarig på Elon Group.

Elon meddelar att man under det senaste året satsat mycket på att utveckla sin kundklubb, Klubb Elon, och att man under kommande år kommer lansera en rad nya funktioner och fördelar för medlemmarna – och för att nå framgång med värvningarna av nya medlemmar är det viktigt att få med sig medarbetarna i de över 300 butikerna runt om i landet.

– Våra medarbetare är avgörande för att informera om fördelarna med vår kundklubb. Och i samband med Melodifestivalen har vi lyckats otroligt bra med att koppla nyttan med klubben till något som gläder våra kunder i vardagen, säger Magnus Svensson.

Den så kallade festivalpåsen innehåller både glitter, glamour och diverse godsaker och delas ut till alla som blir medlemmar i kundklubben. Under festivalperioden har värvningstakten till kundklubben ökat med över 60 procent, och bara sista veckan har kundklubben fått in över 4000 nya medlemmar.

– Melodifestivalen engagerar och vi vill nu möta det förtroende som våra nya kundklubbsmedlemmar ger oss genom att erbjuda ännu fler fina upplevelser och erbjudanden via klubben under kommande året. Vi kommer också under året fortsätta lyfta fram hur vi på Elon hjälper människor i vardagen med goda tips och lösningar för hem och livspussel, säger Magnus Svensson.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone