Samsung Connected Living nu för JM-kunder

Samsung-SmartThings

Lanseringen av smarta hem gör livet lättare, mer hållbart och ger hemägaren mer trygghet i sin vardag, förklarar Samsung, och berättar att man står för innovation och teknologi som skapar meningsfullhet i människors liv, och strävar efter att alla produkterna ska underlätta människors vardag – därför har Samsung valt att bli samarbetspartner med JM som nu lanserar sina intelligenta hem.

– Samarbetet med JM är ett tecken på att det smarta hemmet som det länge pratats om verkligen är på framfart och på väg in i de svenska hemmen på riktigt. Nu väljs smart teknik redan i samma skede som man väljer kakel, tapeter och de andra viktiga delarna som formar ens hem. Med vårt koncept Connected Living vill vi förenkla JM-kundernas vardag, både i och utanför bostaden, så att det får mer tid till det som är viktigast för dem, säger Oscar Nöjd, affärsutvecklingschef på Samsung IM i Norden.

– JM och Samsung delar samma vision för det intelligenta hemmet där användarvänlighet och kundbehov är i centrum. Genom partnerskapet med Samsung och med deras koncept Connected Living där bland annat produktserien SmartThings ingår kan vi ge kunderna bästa möjliga start på ett tryggare och bekvämare boende, som kunden enkelt kan komplettera på egen hand, säger Johan Wiksell, ansvarig för Intelligenta hem på JM.

Bakgrunden till att vi satsar på innovation kring smarta produkter, alltså ett hem som är uppkopplat till internet, är att många vill spara tid och få hjälp av teknik för att förenkla i vardagen, berättar Samsung, och förklarar att det inte är ovanligt att man går hemifrån och nära därpå börjar fundera över om man faktiskt stängde av kaffekokaren eller inte. Eller släckte man verkligen lampan i hallen? Ett smart hem är redan från början utrustat med ett flertal funktioner som gör att hemägaren kan få svar på alla dessa frågor när som helst och var som helst, via en snabb koll i mobilen.

Utöver att Samsung har smarta produkter för alla rum i hemmet, finns Samsung SmartThings som kan koppla upp hemmet en ytterligare nivå, meddelar företaget. SmartThings bygger på en öppen plattform vilket innebär att man inte bara kan koppla samman och styra sina smarta Samsungprodukter utan även tusentals andra produkter från andra varumärken. Nu kommer möjligheten att göra sitt hem smart redan från början, då Samsungs lösningar framöver kommer att finnas som tillval i JMs framtida byggprojekt i Sverige, och därefter i övriga koncernen, meddelar företaget.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone