Samsung utforskar det smarta hemmet

Samsung-NisseHallberg

Samsung och komikern Nisse Hallberg släppte 2 november första avsnittet i en ny Youtube-serie som utforskar möjligheterna med det smarta hemmet. I fyra avsnitt kommer Nisse tillsammans med inbjudna experter inom matlagning, filmskapande och inredning testa hur innovativ teknik för hemmet kan göra livet både enklare och roligare, meddelar Samsung.

Hur kan teknik förenkla matlagningen och hur inreder man med enkla medel nutidens smarta hem så det blir hemtrevligt? Det är bara ett par av frågorna som Nisse och hans gäster ska ta reda på.

– Inte för att skryta men jag skulle absolut säga att jag är lite av en trendkännare och brukar vara up to date med det mesta. Jag var till exempel först i Stockholm med Dalgona-kaffe, men det smarta hemmet har jag fortfarande inte riktigt tagit till mig ännu. Men jag ser mycket fram emot att testa och skulle ljuga om jag sa att jag inte behövde lite hjälp på traven för en enklare vardag, säger Nisse Hallberg.

Bland gästerna hittar vi några av Nordens mest framstående experter inom sina områden:
Den finske stjärnkocken Tommi Tuominen, som tillsammans med Nisse ska utforska hur innovativ teknik kan hjälpa till att göra hemmamiddagen enklare.
Norske filmskaparen Nikolai Schirmer, hjälper Nisse skapa engagerande innehåll med hjälp av smart teknik.
Danska arkitekten och programledaren Frederikke Aagaard, som är specialiserad på inredning och beteendedesign, delar med sig av sina bästa tips för hur man gör så att tekniken blir en naturlig del av hemmet.

– Med vår nya serie vill vi inspirera till ett smartare och mer uppkopplat liv. Vi vill visa att det smarta hemmet inte är komplicerat och att vår innovativa teknik inom Connected Living inte bara gör vardagen enklare utan också mycket roligare, säger Jenny Fisher Toivo Marknadsdirektör för Consumer Electronics och Corporate Marketing på Samsung.
Se första avsnittet av Connected Living där Nisse Hallberg testar det uppkopplade hemmet nedan:

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone