Smeg i samarbete med Marbodal och Toniton

Smeg-Blue_Green_Peach

Smeg har, i samarbete med Marbodal och Toniton, tagit fram tre exklusiva spisar i kulörer som harmonierar med kök, kakel, väggfärg och möbler.

Köken är utöver spisarna utrustade med skräddarsydda bänkskivor, fläktar, blandare och handtag. Alla tillbehör är designade och färgsatta för att passa till kökets kulör. Man kan även kombinera kulörerna på köket med matchande väggfärg, kakel, matbord, stolar, hyllor, lampor och annan inredning. Alla produkter är designade med Tonitons kulörer och allt matchar, även om man kombinerar olika paletter, berättar Smeg.

Toniton har grundats av koloristen Tekla Severin, Sander Aarts och Sebastian Storm. De har ägnat tusentals timmar åt research och tester för att hitta tidlösa kulörer som matchar oavsett hur de kombineras. Resultatet är sex färgpaletter – i grå, creme, grön, blå, peach och gul – som ska göra det enklare att matcha inredning och färger i hela hemmet.

Spisarna är designade i Smegs ikoniska design och grundar sig i företagets populära Classic-serie. De finns i tre olika kulörer, Peach (SPSK60IPC), Blue Steel (SPSK60IBS) samt Pistachio (SPSK60IPS). Spisarna är 60 cm breda och utrustade med pyrolys (självrengöring), induktionshäll och varmluftsugn.

Produkterna säljs exklusivt i Smegs egna butiker i Stockholm och Köpenhamn, Smegs officiella webbshop samt på Tonitons webbshop och hos Marbodal återförsäljare i Sverige.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone