Smeg tilldelas nio Good Design Award 2020

GoodDesignAward2020-Smeg

Under ett komplext år som just har avslutats, hedrar Chicago Athenaeum Smeg och nio av företagets nya produkter med det prestigefyllda Good Design Award 2020, meddelar Smeg, som menar att det är ett erkännande av företagets framgång med att kombinera högkvalitativ Made in Italy design och innovation med en tradition av kunskap som har utvecklats i över sjuttio år inom sektorn.

Den nya köksredskapskategorin tilldelades priset i flera olika kategorier där vinnarna var stekpannan CKFF2601CRM, grytan CKFC2411CRM, traktörpannan CKFD2811CRM och wokpannan CKFW3001CRM.

Den nya helautomatiska kaffemaskinen, som kommer lanseras 2021, är det senaste tillskottet i kaffekategorin – en kombination av teknik och stil – och den tilldelades också det prestigefyllda priset.

Bland vitvaror gick det hela vägen för induktionshällen med integrerad fläkt HOBD682R, den silverfärgade induktionshällen i den exklusiva 90 cm designen från Linea SIM1963DS, köksblandaren MDF50 i retrostil och FAB38-kylskåpet, den senaste utvecklingen av det ikoniska FAB-sortimentet.

I enlighet med de råd som finns för att minska smittspridningen valde Chicago Athenaeum att dela ut utmärkelsen online till 900 projekt från 48 länder, ett rekord av deltagande som bekräftar de åtagande som gjorts i skapandet av utmärkta produkter som kan ge mervärde för konsumenterna, berättar Smeg.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone