Smeg vinnare vid Good Design Awards

GoodDesign-2019

Smeg meddelade den 17 februari att vinnarna av priserna för de bästa designprodukterna som tagits fram och skapats för konsumenter tillkännagavs vid Good Design Awards 2019 som hölls i Chicago Athenaeum. En internationell jury bestående av arkitekter, formgivare och kreativa ledare utsåg Smeg och deras produkter, i konkurrens från fler än femhundra företag, till vinnare av priset för excellens i design och innovation.

Mer specifikt var de Smeg-produkter som vann den prestigefulla titeln åt företaget ugnen Classic 90 x 60 cm, ugnen Dolce Stil Novo 60 cm med den nya displayen, kylskåpet Portofino och hällen Linea, meddelar företaget, och berättar att dessa produkter fick sällskap av mjölkskummaren MFF01 och kaffekvarnen CGF01, som formgetts av Matteo Bazzicalupo och Raffaella Mangiarotti (deepdesign).

Good Design Awards är ett av de mest prestigefyllda och internationellt erkända evenemangen av sitt slag, och det arrangeras varje år av Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design, som grundades 1950 i Chicago av formgivare och världsberömda arkitekter, berättar Smeg.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone