Tre ingredienser i receptet för ett sundare liv

Smeg-Treingredienser

Smeg frågar oss vad som ligger till grund för en sund livsstil, och meddelar att vi alla vet svaret; maten. Men att bara tänka på kvaliteten på de produkter vi köper räcker inte – hur vi bevarar och tillagar dem är lika viktigt, eftersom misstag och distraktioner kan dra ner inte bara smaken på maträtterna utan även deras näringsvärde, förklarar företaget.

Som tur är kan tekniken hjälpa oss här, meddelar Smeg, och pekar på den teknik som representeras av den senaste generationen av tre Smeg-apparater som utformats för att sätta hälsan på bordet: Blast Chiller, vakuumlådan och den kombinerade ångugnen.

De här avancerade lösningarna anges vara svaret på vanliga problem: Hur förvarar jag livsmedel så att de inte förlorar de egenskaper de hade när de var färska? Vilken tillagningsmetod är den bästa för lätta, smakrika och näringsriktiga maträtter?

Smeg berättar att de utgick från de här vardagsbehoven när de utformade Vitality System. Med Smegs Blast Chiller kan du till exempel frysa sommarens bär och frukter och sedan använda dem i barnens favoritmellis, även under vintern, berättar företaget.

I vakuumlådan kan du hålla färsk fisk fräsch längre, och spara den till ett speciellt tillfälle utan att den riktiga smaken går förlorad, anger Smeg.

Och när det gäller huvudrätten kan en ångugn användas för att laga en härlig lax med vakuumkokat ris, en rätt med finstämda, naturliga smaker och helt utan tillsatt fett – allt detta samtidigt som du bevarar 100 procent av vitaminerna, mineralerna och andra näringsämnen hos de råa ingredienserna, berättar Smeg.

Tack vare Smegs Vitality System kan du anamma hälsofilosofin som alltid har funnits i italiens DNA och som vi måste – även i dagens hektiska värld – sätta i centrum för våra vanor, menar företaget.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone