Vad använder du din köksmaskin till?

Kenwood-koksmaskin

Tillhör du dem som bara använder köksmaskinen för att baka, knåda och vispa men kanske önskar att du skulle kunna använda den till mer, undrar Kenwood, och berättar att om du har en köksmaskin från dem är det på tiden att undersöka de medföljande tillbehören eller gå till affären och spana in något av de 25 tillbehören som går att köpa till.

Köksmaskiner har funnits i de svenska hemmen sedan 40-talet och underlättat allt från brödbak till att vispa grädde och baka kakor, berättar företaget, och förklarar att deras köksmaskiner genom åren utvecklats och kompletterats med nya funktioner och tillbehör. Till köksmaskinerna finns 25 olika tillbehör vilket möjliggör för användaren att bygga sin personliga hjälpreda i köket, helt efter egna önskemål och färdigheter.

– Med tillbehör som spiralizer, köttkvarn, pastatillbehör, fruktpress, grönsaksskärare eller glassmaskin, kan du skapa allt från hemgjorda fiskkakor, soppor och såser, färsk pasta, mala kött till köttfärs, stoppa korvar, pastejer, smoothies och glass – det är bara din fantasi som sätter gränser, säger Ulrika Ekelund, marknadschef för DeLonghi Scandinavia AB.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone