Vitvaruexperten köper vitvarubolaget

Vitvaruexperten-Vitvarubolaget

Vitvaruexperten.com Nordic AB meddelar att man förvärvar en majoritet av Vitvarubolaget i Sundbyberg AB och breddar sitt utbud av produkter och tjänster. Vitvarubolaget i Sundbyberg AB är en lokal aktör i norra Stockholm som säljer en rad ledande varumärken och erbjuder leverans samt installationstjänster i Stockholm. Bolaget har också en unik position inom återförsäljning av transportskadade, utgående och visningsexemplar i Sverige – ett snabbt växande segment inom vitvarumarknaden, enligt Vitvaruexperten.

Under våren kommer Vitvarubolaget att flytta in i Vitvaruexpertens lokaler, expandera sin butiksverksamhet samt lansera en e-handels butik för att nå ut med sitt unika produktsortiment utanför närområdet i Stockholm.

– Vi är mycket glada att Anders Tingvall, vd Vitvarubolaget, och hans personal vill utveckla bolaget ihop med oss. Genom förvärvet stärker vi Vitvaruexpertens/Bygghemmas snabbt växande position på vitvarumarknaden ytterligare genom utökad kategoriexpertis och en ny försäljningskanal, säger Vitvaruexperten.

Vitvaruexperten.com grundades 2015 och är sedan 2017 en del av Bygghemmakoncernen. De driver sedan tidigare www.vitvaruexperten.com samt www.tvexperten.com. Från och med februari 2019 är Vitvarubolaget i Sundbyberg AB en del av Vitvaruexperten.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone