De’Longhis nya kaffeflaggskepp Maestosa

DeLonghi-Maestosa

Hösten är här och distansarbete har för många blivit det nya normala. Kanske är det ett bra tillfälle att uppdatera hemmets kaffemaskin som går på högvarv? De’Longhi meddelade 10 september att man med sin mångåriga kaffeexpertis nu överträffat sig själva och utvecklat en helautomatisk espressomaskin som kombinerar högkvalitativt kaffe med snygg och stilren design, som erbjuder ett enormt utbud av perfekt balanserade kaffedrycker med ljuvlig crema.

Kaffemaskinen Maestosa har kapacitet att brygga alla möjliga sorters kalla och varma kaffedrycker, med eller utan mjölk. Dessutom finns möjligheten att brygga en hel kanna kaffe genom ett enkelt knapptryck på den stora och intuitiva touch-screenen, berättar företaget.

Maestosa har två fack för kaffebönor, vilket innebär att man kan ha olika sorters bönor i kaffemaskinen samtidigt. På så sätt kan användaren ställa in sin unika bönblandning och därmed helt personliga kaffedryck, samtidigt som maskinens dedikerade kvarn ställs in automatiskt efter önskemål om styrka.

De’Longhis LatteCrema System är designat för att skapa ett fylligt och sammetslent mjölkskum, anger företaget, och berättar att mjölkkaraffen på Maestosa dessutom är utrustad med dubbla kranar för att kunna göra två mjölkbaserade drycker på en och samma gång. Både mjölk och vatten går att fylla på samtidigt som kaffet bryggs.

– Maestosa är kaffemaskinernas Rolls-Royce. När vi utvecklade Maestosa så var det med kaffenördens höga kaffeförväntningar i åtanke. Med snygg italiensk strömlinjeformad design är den en inredningspjäs att förgylla köket med, säger Ulrika Ekelund, Marketing Manager på De’Longhi Scandinavia.

Att rengöra sin Maestosa är, enligt De’Longhi, ett rent nöje – bryggenheten går lätt att ta isär och bara skölja under rinnande vatten, medan droppbrickan och sumpbehållaren går att köra i diskmaskin. Avkalkning klarar maskinen på egen hand.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone